Isabelle+ Hydraterende Bodylotion

Recovery+Bodylotion

Met jojoba- en macadamia-olie, calendula-extract en shea butter. Beschermt, verzorgt en hydrateert

Verkrijgbare verpakkingen:

  • fles met pompje, 250 ml

De Isabelle+ hydraterende bodylotion met onder andere jojoba-olie, macadamia-olie, calendula-extract en shea butter maakt de huid soepel en zacht. De huid wordt voelbaar beschermd en verzorgd.

Belangrijkste werkzame stoffen:

Jojoba-olie is een plantenextract van het zaad van de jojoba-struik. Deze struik groeit in de woestijnen van Noord-Mexico en Zuid-Arizona. Indianen gebruiken de olie van de struik al generaties lang voor de huid. Jojoba-olie heeft verzachtende en hydraterende eigenschappen en beschermt de huid tegen weersinvloeden. De olie reguleert de vochtbalans van de huidcellen en gaat huidveroudering tegen.

Macadamia-olie wordt geperst uit de noten van de tropische Macadamiaboom. Deze boom komt van oorsprong uit Australië en Nieuw-Zeeland. Macadamia-olie is zeer prettig in gebruik ,wordt snel opgenomen en verzacht de huid. De olie beschermt tegen uitdroging van de huid.

Calendula-extract wordt verkregen uit de bloemhoofdjes van calendula. Het extract heeft hydraterende, voedende en herstellende eigenschappen.

Shea butter wordt gewonnen uit de zaden van de Afrikaanse shea boom. Afrikanen gebruiken shea butter al eeuwenlang voor uitwendige lichaamsverzorging, met verbazingwekkend goede resultaten! Shea butter hydrateert de huid, bevordert de elasticiteit van de huid, en helpt bij het voorkomen van vroegtijdige rimpelvorming.

Gebruik

De hydraterende bodylotion van Isabelle+ dagelijks na het douchen of baden met lichte, cirkelvormige bewegingen aanbrengen over het hele lichaam. De lotion trekt snel in en maakt uw huid voelbaar zacht en soepel.

De 100% natuurlijke bodylotion is geschikt voor ieder huidtype, voor dagelijks gebruik. De Isabelle+ hydraterende bodylotion is pH-neutraal en is vrij van sulfaten, parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.

Bestellen Isabelle+