Isabelle+ Oogcrème

Ageflex+Oogcreme

Met avocado-, abrikozenpit- en jojobaolie gaat vroegtijdige rimpelvorming tegen

Verkrijgbare verpakkingen:

  • tube, 20 ml

Met deze natuurlijke oogcrème bestrijdt u effectief de tekenen van het ouder worden rond de ogen. Met de Isabelle+ oogcrème verzorgt en hydrateert u de dunne, kwetsbare huid rond de ogen en voorkomt u vroegtijdige rimpelvorming.

Belangrijkste werkzame stoffen:

Calendula-extract wordt verkregen uit de bloemhoofdjes van calendula. Het extract heeft hydraterende, voedende en herstellende eigenschappen.

Jojoba-olie heeft verzachtende en hydraterende eigenschappen en beschermt de huid tegen weersinvloeden. De olie reguleert de vochtbalans van de huidcellen en gaat huidveroudering tegen.

Rozenwater heeft als eigenschap dat het de vermoeide huid kalmeert en een gezonde, stralende teint geeft. Bij regelmatig gebruik kunnen de tekenen van veroudering vertragen door het verminderen van de verschijning van rimpels. Het is een essentieel ingrediënt in vele oogcrèmes.

De olie uit abrikozenpitten heeft verstevigende, verzachtende en voedende eigenschappen. Abrikozenpitolie gaat daarnaast vochtverlies van de huid tegen.

Avocado-olie heeft een kalmerende, verzachtende en hydraterende werking op de huid.

Gebruik

Breng een druppel Isabelle+ oogcrème ter grootte van een rijstkorrel aan op de huid rond de ogen. Klop de natuurlijke oogcrème zachtjes in. Gebruik de oogcrème ’s ochtends en ’s avonds voor een optimaal resultaat.

De Isabelle+ oogcrème is 99% natuurlijk en geschikt voor ieder huidtype. De oogcrème bevat geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen en is dierproefvrij.

 

Bestellen Isabelle+