Isabelle+ Reinigingsmelk

Skinfruit+Reiningingsmelk

Met amandel,- jojoba- en abrikozenpitolie. Reinigt diep, verzacht en hydrateert

Verkrijgbare verpakkingen:

  • fles, 150 ml
  • salonverpakking, 500 ml

Met deze natuurlijke reinigingsmelk verwent u uw huid. In de Isabelle+ reinigingsmelk zijn hoogwaardige plantaardige oliën van o.a. amandel, abrikozenpit en jojoba verwerkt. De reinigingsmelk heeft een diepe, verzachtende en hydraterende werking op de huid van uw hals en gezicht. U kunt de Isabelle+ reinigingsmelk ook gebruiken als remover voor make-up. Deze natuurlijke reinigingsmelk verfrist uw huid!

Belangrijkste werkzame stoffen:

Jojoba is een plantenextract van het zaad van de jojobastruik. Deze struik groeit in de woestijnen van Noord-Mexico en Zuid-Arizona. Indianen gebruiken de olie van de struik al generaties lang voor de huid. Jojoba-olie heeft verzachtende en hydraterende eigenschappen en beschermt de huid tegen weersinvloeden. De olie reguleert de vochtbalans van de huidcellen en gaat huidveroudering tegen.

Amandelolie is een verzachtende, voedende en kalmerende olie die het vochtgehalte reguleert. De olie heeft een aangename geur.

De olie uit abrikozenpitten heeft verstevigende, verzachtende en voedende eigenschappen. Abrikozenpitolie bestrijdt daarnaast vochtverlies van de huid.

Gebruik

Reinig uw huid elke ochtend en avond met Isabelle+ reinigingsmelk. Breng de reinigingsmelk aan met de vingertoppen of met een watje.

De Isabelle+ reinigingsmelk is 100% natuurlijk en geschikt voor ieder huidtype. De reinigingsmelk bevat geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen en is dierproefvrij.

Bestellen Isabelle+