Isabelle+ Shampoo

Voedende, beschermende en herstellende shampooShampoo

Isabelle+ Voedende en Herstellende shampoo met aloë vera is een natuurlijke, zeer zachte, milde en verzorgende shampoo met een heerlijke rozengeur. De shampoo bevat een plantaardige, biologisch afbreekbare conditioner die het haar zacht maakt en beschermt. Dagelijks gebruik van de Isabelle+ shampoo houdt uw haar in goede conditie. Uw haar ziet er glanzend en gezond uit en valt soepel in model.

Inhoud

Isabelle+ Voedende en Herstellende Shampoo is verkrijgbaar in een fles met doseerpompje van 250 ml.

Gebruik

Maak het haar nat met warm water en druk 3 tot 5 maal op het pompje. Masseer de shampoo goed in en spoel het daarna uit met voldoende water. Breng de shampoo vervolgens nogmaals aan en masseer het rustig in totdat het schuimt. De shampoo even in laten trekken en dan goed uitspoelen.

Voor een optimaal resultaat raden wij u aan na het gebruik van de Isabelle+ shampoo uw haar te verzorgen met de Isabelle+ verzorgende conditioner.

De 92% natuurlijke shampoo is geschikt voor ieder haartype, voor dagelijks gebruik. De Isabelle+ voedende en herstellende shampoo is pH-neutraal en is vrij van sulfaten, parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.

Ingrediënten

Isabelle+ voedende en herstellende shampoo bevat het voedende aloë vera sap voor prachtig glanzend en verzorgd haar.

Aloe Vera

Aloë Vera groeit in de droge delen van Afrika, Azië en Amerika. Het sap van de bladeren is doorzichtig en gel-achtig en is rijk aan vitaminen. Aloë vera werkt verzachtend, vochtregulerend en is kalmerend voor de gevoelige hoofdhuid.

 

Bestellen Isabelle+