Isabelle+ Fijne Scrub

Anti foliant skinfix+fijne scrub

Met jojoba-olie stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen

Verkrijgbare verpakkingen:

  • pot, 50 ml
  • salonverpakking, 250 ml
  • mini, 10 ml

Deze natuurlijke scrub is een huidverzorgingsproduct op basis van jojoba-olie. Jojoba-olie heeft een voedende werking, het verwijdert snel dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding van de huid en de aanmaak van nieuwe huidcellen. Isabelle+ fijne scrub hydrateert en werkt verzachtend op de huid door de toegevoegde jojoba-olie. Voor een schone en zachte huid!

Belangrijkste werkzame stoffen:

Jojoba is een plantenextract van het zaad van de jojobastruik. Deze struik groeit in de woestijnen van Noord-Mexico en Zuid-Arizona. Indianen gebruiken de olie van de struik al generaties lang voor de huid.

Jojoba-olie heeft verzachtende en hydraterende eigenschappen en beschermt de huid tegen weersinvloeden. De olie reguleert de vochtbalans van de huidcellen en gaat huidveroudering tegen.

Gebruik

Masseer de Isabelle+ fijne scrub zachtjes in. Vermijd daarbij de huid rondom de ogen. Spoel af met lauw water. Gebruik deze natuurlijke scrub niet vaker dan twee- tot driemaal per week.

De Isabelle+ fijne scrub is geschikt voor ieder huidtype. De fijne scrub is 98% natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen en is dierproefvrij.

Bestellen Isabelle+